Campioana En-titre la Ciorogarla – Etapa 13- ora 11:00

Duminica, de la ora 11:00, AFC Fair Play primeste vizita campioanei din ultimii 8 ani consecutivii, in perioada 2011-2018 „O” Cluj, pe terenul din Ciorogarla.

Teoretic pentru Clujence, meciul pare a fi castigat inainte de a incepe, dar fotbalul feminin si nu numai, este plin de surprize. Speram cu totii ca fetele domnului profesor Ion Barbacioru, sa faca o surpriza si sa le incurce pe campioane.

Avem incredere in fetele noastre, sunt ambitioase si dornice de o victorie, de ce nu chiar impotriva fetelor de la Cluj.

Asadar, va asteptam duminica de la ora 11:00 pe terenul din Comuna Ciorogarla, judet Ilfov, pentru a le incuraja pe fetele noastre si a le indruma catre un scor pozitiv.

Universitatea Olimpia Cluj in acest moment se afla pe primul loc, la 9 puncte distanta de locul 2, ocupat de U. Alexandria. In timp ce Fair Play ocupa penultimul loc din acest campionat cu doar 7 puncte. Sa nu uitam ca domnul B. Ion isi formeaza deja echipa pentru sezonul viitor, prin a le da sanse de joc tuturor tinerelor din lot.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.