Rahova, fotbal și feminitate

FOTBAL CLUB FAIR PLAY – JOC CINSTIT BUCUREŞTI are deosebita plăcere să vă anunţe că suntem în plină desfăşurare a proiectului „RAHOVA, FOTBAL ȘI FEMINITATE”, proiect cofinanțat și desfășurat în parteneriat cu CENTRUL CULTURAL ȘI DE TINERET ȘTEFAN IORDACHE, SECTOR 5.
În cadrul proiectului „RAHOVA, FOTBAL ȘI FEMINITATE”, participăm în competiţiile Ligii Profesioniste de Fotbal cu TOATE grupele valorice ale clubului FAIR PLAY BUCUREŞTI, respectiv SENIOARE – LIGA 1, Junioare U17, Junioare U15, Junioare U13, Junioare U11.
De asemenea, se apropie cu paşi repezi Campionatul Interşcolar „RAHOVA, FOTBAL ȘI FEMINITATE”, organizat de FC FAIR PLAY BUCUREŞTI în parteneriat cu CENTRUL CULTURAL ȘI DE TINERET ȘTEFAN IORDACHE, SECTOR 5.

***

Încă o dată , Clubul nostru, împreună cu un colectiv minunat de profesionişti din Centrul Cultural şi de Tineret „Ștefan Iordache”, Bucureşti, pornesc un nou proiect denumit semnificativ „Rahova , Fotbal şi Feminitate”.
Proiectul este sprijinit de Primăria Sectorului 5, permanent susținător al școlilor din sector, instituţie ce promovează fotbalul feminin la nivelul învăţământului gimnazial şi susţine şi organizarea piramidală a activităţii de performanţă a clubului AFC Fair Play Bucureşti, singurul club de Liga 1 din Bucureşti, participant ca membru afiliat la Federația Română de Fotbal (FRF) în Campionatul Naţional, la cel mai înalt nivel.
Obiectivele proiectului aduc pe terenul de sport peste 500 de fete din Sectorul 5 într-un Campionat de Sector, pe 2 categorii de vârsta – clasele 1 – 4 şi 5 – 8, dar şi promovarea celor mai talentate spre performanţă, menţinerea echipei de senioare în primul eşalon valoric al României în fotbalul feminin, dar şi promovarea junioarelor şi senioarelor la Lotul național.
Să urăm succes tuturor celor implicaţi şi să avem încredere că experienţa şi pofta de performanţe sportive a clubului şi profesionalismul echipei manageriale a Centrului Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache” vor conduce spre un deziderat comun.
SUCCES , FAIR PLAY!