Proiect nou – ” Rahova, fotbal si feminitate”

Inca o data , Clubul nostru impreuna cu un colectiv minunal de profesionisti din Centrul Cultural si de Tineret „Stefan Iordache” de pe langa Primaria Sectorului 5, Bucuresti  pornesc pe un nou proiect  deumit semnificativ ,,Rahova , Fotbal si Feminitate”.

Proiectul este sprijinit de Domnul Primar al sectorului 5, Daniel Florea , un mare iubitor al copiilor, un permanent sustinator al scolilor din sectorul ce il conduce  si un pasionat om de sport, promoveaza fotbalul feminin la nivelul invatamantului gimnazial , dar , sustine si organizarea piramidala a activitatii de performanta a clubului AFC Fair Play Bucuresti , singurul club de Liga 1 din Bucuresti , participant ca membru afiliat la Federatia Romana Fotbal (FRF) , in Campionatul national, la cel mai inalt nivel.

                                     * * *
Obictivele proiectului aduc pe terenul de sport peste 1500 de fete din Sectorul 5 intr-un Campionat de Sector, pe 2 categorii de varsta – clasele 1 – 4 si 5 – 8, dar si promovarea celor mai talentate spre performanta, mentinerea echipei de senioare in primul esalon valoric al Romaniei in fotbalul feminin , dar si  …de ce nu, promovarea unei junioare la Lotul national!
        Sa uram succes tuturor celor implicati si sa avem incredere ca experienta si pofta de performante sportive a Domnului. prof Ion Barbacioru , Presedintele clubului si a profesinalismului  managerial al  Dnei Mariana Stoica , Directoarea Centrului Cultural si de Tineret „Stefan Iordache” si a echipei sale, vor conduce spre un deziderat comun.
SUCCES , FAIR PLAY !
PROIECT SUSTINUT DE : 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.