La orizont , Academia de Fotbal Feminin ,,F.C.FAIR PLAY BUCURESTI”

La sfarsit de saptamana FC Fair Play Bucuresti continuă să  „lucreze” in grădină propriepentru a gasi cat mai multe talente in fotbalul feminin!

Proiectul „Rahova , fotbal si feminitate” , un reusit parteneriat al Clubului AFC FAIR PLAY BUCURSTI cu Centrul Cultural si de Tineret „Stefan Iordache” de pe lângă Primăria Sectorului 5 din Bucuresti, cu implicarea a numeroase școli gimnaziale din zona, reuseste in fiecare weekend, sa adune în Campionatul de Sector, sute de fete U13 si U11.

Competiția în sine incepe sa-si atingă scopul si prin ideia de organizare piramidală a Clubului, si promovată de profesorul Ion Barbacioru, fiecare joc reprezintă cea mai eficienta selecție.

S-a reușit organizarea a 4 Module de selecție si initiere pe categorii de vârstă si încet, încet se întrezărește un viitor sigur pentru club, unde se pun bazele primei Academii de fotbal feminin din România”.


Zi fastă pentru senioarele Clubului din Rahova !

F.C. Fair Play Bucuresti a învins cu 5-3 echipa CSS Târgoviște,in prima etapa din PLAY-OUT-ul Ligii I – fotbal feminin, reușind mai clar decât arată scorul, sa ia o revanșă categorică în fața dambovitencelor.
Au înscris pentru F.C. Fair Play Bucuresti: Carolina Solonca (3), Preda Daniela (1) si Totel Mădălina (1).
Felicitări tinerelor fete din Rahova si succes in parcursul lor de promovare a tinerelor talente in Liga 1 a Fotbalului feminin din Romania.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.