Etapa 11 – Fotbal Feminin

Campionatul de fotbal feminin continua cu etapa 2a din acest retur de campionat, cu meciuri foarte interesante si de aceasta data.

Etapa precedenta, echipa de fete a domnului I.Barbacioru, a mancat bataie de la tinerele jucatoare din Alexandria cu scorul de 0-5, de la echipa ce ocupa in acest moment locul 2 in campionatul fetelor.

Duminica, echipa FC FAIR LAY BUCURESTI se va deplasa la Baia Mare pentru meciul cu Independenta. Putem spune ca este duelul evitarii retrogradarii, ne doare sa spunem acest lucru, dar este adevarat, cu o victorie la Baia Mare, FAIR PLAY urca pe un loc ce asigura prezenta in Liga I si sezonul viitor.

Dupa cum ati observat in etapa precedenta, fotbalul feminin poate oferi surprize enorme si frumoase. La Cluj a fost prima surpriza din acest retur cand echipa din Jud. Timis, Fortuna Becicherecu Mic, invinge in deplasare ocupanta primului loc Olimpia Cluj cu scorul de 0-1.

Sa tinem pumnii fetelor noastre, sa fim alaturi de ele si in aceste momente grele, cand echipa este intr-o continua formare dupa multe plecari si transferuri.

HAI FAIR PLAY BUCURESTI  !!!

___________________________________________________________________

Liga I Feminin – Meciurile Etapei 11

CFR 1933 Timisoara 3 – 0 CSS Târgovişte Info
Mar 17, 2019 10:00 Universitatea Galati   –   Fortuna Becicherecu Mic Info
Mar 17, 2019 11:00 Independenta Baia Mare   –   Asociația „Fotbal Club Fair-Play” Info
Mar 17, 2019 11:00 Universitatea Alexandria   –   Vasas Femina Odorhei Info
Mar 17, 2019 14:00 Heniu Prundu Bargaului   –   Universitatea Olimpia Cluj Info

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.