Liga 1 Feminin îşi reintră în drepturi.

Duminica va lua startul returul campionatului Ligii a I-a, iar AFC FAIR PLAY  va juca în etapa a 10-a, acasa, pe stadionul din Comuna Ciorogarla, impotriva fetelor de la CSM Universitatea Alexandria, ocupanta locului 3, incepand cu ora 11:00.

După o pauză de peste trei luni, aşteptarea a luat sfârşit, iar la finalul acestei săptămâni, Liga 1 Feminin îşi reintră în drepturi. Fetele sunt nerebdătoare să revină pe “dreptunghiul verde” şi să facă ceea ce iubesc, să joace fotbal.

În prima etapă din retur, Liga 1 Feminin propune şi câteva meciuri interesante, printre care şi disputa dintre “U” Olimpia Cluj şi Fortuna Becicherecu Mic. Sigur, la prima vedere pare un joc la îndemâna clujencelor, însă, acesta va fi primul meci din campionat cu Ioana Bortan pe bancă, în postura de antrenor.

Un alt joc interesant va avea loc la Prundu Bârgăului. După ce în această iarnă, la gruparea bistriţeană au ajuns mai multe jucătoare interesante precum Daniela Mardari sau Diana Grecu, care se alătură unui lot destul de valoros, speranţele celor de la Heniu se leagă de o clasare pe podium la finalul campionatului.

Primul hop din 2019 va purta numele celor de la Independenţa Baia Mare, grupare care are nevoie de puncte, pentru a “scăpa” de zona fierbinte a clasamentului.

În prima parte a sezonului 2018 – 2019, CSS Târgovişte a fost singura echipă care nu a reuşit să obţină nici măcar un punct, iar gruparea din judeţul Dâmboviţa speră să “spargă” acest ghinion în 2019, când în prima etapă din retur se va duela cu Universitatea Galaţi, echipă clasată pe locul 6.

Langa Bucureşti, mai exact in comuna Ciorogarla, judet Ilfov,  va avea loc duelul dintre AFC Fair-Play Bucureşti şi Universitatea Alexandria. Cea din urmă pare că pleacă cu prima şansă, dacă luăm în considerare locurile ocupate în clasament, însă, mingea este rotundă, iar în sport orice este posibil.


Programul etapei a X-a, duminică, ora 11.00:

“U” Olimpia Cluj – Fortuna Becicherecu Mic

CSS Târgovişte – Universitatea Galaţi

AFC Fair-Play Bucureşti – Universitatea Alexandria  ora 11:00 – Stadion Ciorogarla

Heniu Prundu Bârgăului – Independenţa Baia Mare, ora 14.00

Vasas Femina Odorhei stă

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.