CUPA 8 Martie „Rahova – Fotbal si feminitate” – galerie foto

Astăzi la Liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu a fost organizat un eveniment special cu ocazia zilei de 8 Martie dedicat tuturor tinerelor eleve, practicanțe a jocului de fotbal din sectorul 5 în cadrul Proiectului „Rahova – Fotbal si Feminitate” inițiat de FC Fair Play București în parteneriat cu Centrul Cultural si de Tineret Ștefan Iordache, Primăria Sectorului 5 și Federația Română de Fotbal.

 

La eveniment au participat 200 de eleve din școli gimnaziale și licee din sectorul 5 .
De asemenea, la eveniment au participat invitati de seama printre care: Dl. Florea Daniel- primarul sectorului 5, un statornic susținător al fotbalului feminin școlar si de performanță din sector, dl. Paraschiv Ciprian si dl. Miodrag Belodedici din partea FRF, dl. Lumânare Marian din partea AMF București și directori din instituțiile de învățământ prezente în competiție.

La sfârșitul competiției au fost oferite premii tuturor elevilor participante si profesorilor acestora constând în treninguri, mingi, cupe, medalii și diplome oferite de organizatori.
Acest eveniment constituie începutul unui proiect de anvergură inițiat de FC Fair Play București și Centrul Cultural si de Tineret Ștefan Iordache si Primaria Sectorului 5 ce are ca scop mărirea numărului de practicante a jocului de fotbal si îndreptarea acestora spre performanță .

 

 

Multumim pe aceasta cale pentru sprijinul si implicarea permanentă a Primăriei sectorului 5 și a Centrului Cultural de Tineret Ștefan Iordache!

 

 

 

GALERIE FOTO 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.