Cupa „8 Martie” la Liceul Dimitrie Bolintineanu – 2019

De ziua femeii, pe data de 8 Martie, la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala, se vor aduna peste 150 de fete de la mai multe scoli si Licee din sectorul 5, pentru a juca in CUPA 8 MARTIE – FOTBAL FEMININ.

La acest eveniment vor participa persoane din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, Primarul Sectorului 5, Domnul Daniel Florea alaturi de consiliul Local al Sectorului 5.

Ne bucuram enorm de mult ca la acest eveniment va participa si echipa noastra de fotbal feminin FC FAIR PLAY BUCURESTI, echipa condusa de Ion Barbacioru.

„Avem placerea de a participa la acest eveniment chiar de ziua femeii, de 8 martie. Este o bucurie foarte mare pentru fiecare fata ce va participa la CUPA 8 Martie. Aceste fete au si aceasta ocazie sa se faca remarcate, sa arate ca stiu ce inseamna acest fenomen numit ‘fotbal”.

Fotbalul feminin este intr-o continuare crestere in Romania de cand il avem alaturi pe domnul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu.” Ion Barbacioru

Cu aceasta ocazie, ne dorim sa spunem tuturor doamnelor si domnisoarelor „La Multi Ani de 8 Martie”, o primavara superba cu multe realizari.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.