Antrenament in Cupa Romaniei pentru FC Fair Play Bucuresti

      Pe toate stadionale din tara in aceasta saptamana se desfasoara meciuri din Cupa Romaniei, fie ca este fotbal feminin sau fotbal masculin, fie ca este faza nationala sau faza judeteana, este saptamana in care avem Cupa Romaniei si meciuri superbe, nu doar la televizor.

     FC Fair Play Bucuresti a facut deplasarea la Giurgiu pentru jocul impotriva echipei Dunarea din aceasi localitate.

    Fetele domnului Ion Barbacioru, au prins gustul victoriilor dupa cele 3 meciuri consecutive din campionat fara infrangere (2 victorii si 1 egal) si au mers la Giurgiu pentru a se califica in optimile Cupei si au si reusit sa o faca intr-un mod senzational cu un scor care nici pe terenurile din curtea scolii nu se mai intalneste.

        FC Fair Play castiga acest meci cu un clar 14-0, dupa ce in prima repriza s-au inscris numai 5 goluri.  Nimeni nu avea de unde sa stie, ca in repriza a doua se vor mai inscrie nu mai putin de 9 goluri.

        Asadar, fetele se califica in optimi, dar pentru ele vine un meci greu de acasa, impotriva echipei din Jud. Timis, Fortuna Becicherecu Mic. Meciul se va disputa pe terenul din Comuna Ciorogarla, duminica 04.11.2018 de la ora 11:00, pe acest teren fetele incep sa se simta din ce in ce mai bine, oamenii din comuna vin sa le urmareasca si sa le sustina.

     „A fost un meci scoala pentru noi, am castigat clar acest meci. Fetele au respectat ce le-am spus inaintea meciului si la pauza lui, cu multa daruire si profesionalism au castigat meciul. Pe parcursul acestui meci am dat sansa si la alte fete de varsta mult mai mici sa joace si sa imi arate ca vor sa ajunga la echipa mare. Am luat 5-6 jucatoare de la junioare si au debutat cu dreptul in acest meci de Cupa. 

     Trebuie sa uitam repede acest meci si sa ne pregatim pentru meciul urmator de acasa impotriva unei echipe bune, cum este cea a Fortunei Becicherecu Mic, care vor veni sa castige meciul cu noi, asa cum incearca orice echipa, dar noi ne-am mobilizat de la meci la meci si am inceput sa adunam rezultate excelente. „. Au fost cuvintele domnului profesor ION BARBACIORU. 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.